torstai 8. tammikuuta 2015

Saikkupäivien kuvien pläräystä

Nyt kun tää miun puhekyky (eli ääni) otti ja lähti (taas kerran) ihan kokonaan ja sairaslomalla kotona töröttelen (mitenniin muka vaikea tehdä töitä kun myyjä on?!) niin on aikaa tehdä kaikkea 'einiinhyödyllistä' mutta mitä on pitänyt tehdä jo niin kauan että hävettää. Plärätä koneelta kuvia tonne miun kuvagalleriaan. Sinne olen itseasiassa lisäilly pikku hiljaa jo muutamana viime päivinä aina joka koiralle jotain kuvia. Mutta näinä päivinä taas kokoajan lisää.
Tähän onkin pakko laittaa kuva missä jotenkin ilmenee noiden kahden pöhlön, nuijan ja tosinuijan eli Korun ja Pimun touhut :D Laatu ja tarkkuus kuvassa on jotain aivan hävettävän hirveetä (!!!) mutta silti oli se pakko laittaa juuri tuon takia että siitä niiiiin loistavasti näkee mitä pöhlöjä nuo kaksi yhdessä on :) <3 kuvanlaadusta viis (argh!).
Älkääkä välittäkö muutenkaan kaikista galleriaan nyt siirretyistä kuvien laadusta. Tuuppaan sinne nyt surutta huonompilaatuisiakin (epätarkkoja ja liian tummia/kirkkaita) kuvia ihan siksi koska olen löysännyt nyt kriteereitä noissa 'nääonvainomiakoiriajagallerissatilaavaikkakuinkapaljon' jutuissa. Kivat tilanteet ja esim. Pimun kasvu ja Lolan 'mummoutuminen' on niissä paljon tärkeämpää kuin että kaikki täytyisi olla teknillisesti nappiotoksia. Nih :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti