GeishaGeisha 11 vkoa

Geisha 13 vkoa

Geisha 9,5 kk
Geisha 1 v kesällä 2018

GEISHA

Bordercollie, blue merle tan merkein
Narttu
s.15.6.2017Geisha neitonen saapui meille 3.8.2017. Geisha asustaa meillä sijoituksessa, joten jos luoja suo tulee joskus tulevaisuudessa sitten maailmaan pikku Geishoja :)
Kiitos Janika luottamuksesta uskoessasi pikkuneidin meidän kotiimme asumaan.

Alku on mennyt kaiken osalta oikein hyvin.
Nyt ollaan 6 viikkoa yhdessä eletty, ja näyttää että Geishakin tykkää touhuta tohottaa mamin kanssa, kun itsestä on niin jännää ja innostavaa touhuta yhdessä ihan mitä vaan koska Geisha on aina mukana jutussa ihan satasella :)
Mahtava pieni eläjä ei voi muuta sanoa! <3

31.3.2018...
Hupsansaa onpas aikaa mennyt hurjasti blogia päivittämättä!
Geisha on jo 9,5 kk ikäinen nuori neitonen. Ja. No. En osaa edes sanoa muuta kuin että rakastan tuota koiraa aivan valtavasti! Se on niin täydellinen neiti juuri minulle! Rakastan Geishan niin tapoja toimia, intoa harrastaa, halua tehdä, hänen reipasta ja iloista luonnetta, sekä tietysti myönnettävä on, hänen kauneuttaan. Siirappista juu. Mutta sille minusta vaan nyt tuntuu. Kiitos ja anteeks :D

18.7.2019....
Jaaaa että kuinka niin on edellisestä päivityksestä kauan :D !? Luulette vaan...
Voi että niin paljon on ehtinyt tapahtua että eihän sitä tähän pysty millään kirjoittamaan. Geisha luustokuvattiin viime kesänä reilu yksi vuotiaana. Voi luoja täytyy sanoa olin jännittänyt tuota päivää! Ja kun kasvattaja Janika kuvauspaikasta ulos luokseni tuli, minun ulkoiluttaessa herätyspiikin saanutta tokkuraista Geishaa, ja totesi että priimalta kuulemma luusto näyttää niin saattoihan siinä vähän itku päästä. Niin iso oli helpotus saada tietää että Geisha on terve luustoltaan! Sitä myöten uskallettiin alkaa panostaa pikkuhiljaa agilitynkin treenikuvioihin. Lopulliset tulokset juuri niin priimaa mitä kuvannut lääkärikin saneli, tulokset näet Geishan KoiraNet linkistä tämän sivun yläreunasta Geishan nimilinkistä.
Agilityssä ollaan sitten edetty keväällä alkaneen kisauran myötä kolmosluokkaan saakka. Ja mikä mahtavinta että nousu kolmosiin tapahtui juurikin kotikaupungin kisoissa, Savonlinnassa Jussin Juoksuissa! Ihan parasta! Rakastan sitä tunnetta jonka Geishan kanssa aksaaminen minulle antaa <3 Ja väittäisinpä että Geisha on samalla tunteella mukana touhussa myös <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti