Minusta


Kotonamme tassuttelee kääpiöpinseri Koru 10 v, chihuahua Pimu 7 v, bordercollie Geisha 3,5 v, bordercollie Kismet 3 kk, sekä kissat Usva 3 v ja Miisa 1 v. Muistoissamme elää kääpiöpinseri Lola (16.7.2002-17.12.2018).

Koiraharrastus kohdallani alkoi vuonna 2002 Lolan saapuessa elämääni. Tuolloin 4 kuisen Lolan kanssa menimme agikentän reunalle serkkuni mukaan katsomaan josko tuo silloin arka koiranalku uskaltaisi hiukan katsoa mitä siellä muut touhuaa. Ja kun putkea kokeiltiin, pakkasessa ja pimeässä, ja minun pieni ja arka Lola ryntäsi sinne sen liiempiä empimättä oli pikkusormi lajille menetetty....ja kovin nopeaan vei koko käden... Lolan jäätyä lajista jo eläkkeelle harrastusta on jatkettu Korun kanssa. Ja sitten Geishan kanssa... Agilityelämää takana nyt 18 vuotta, ja jatkoa seuraa.
Pitkäaikainen haaveeni, chihuahua, joka sai nimeksensä Pimu saapui elämäämme syksyllä 2013 ja on sen jälkeen vallannut kaikkien sydämet. Pimu toimittaa tärkeää seurakoiran, ja elämämme sulostuttajan virkaa niin antaumuksella että pois tieltä risut ja männynkävyt kun vajaat kaksi kiloa elämäniloa hihhulehtaa menemään ja perävispilä heiluttaa koiraa!

Joskus vuosia vuosia siten jaksoin enemmän harrastaa juoksua, ja tuolloin tuli mietittyä että joku isompi koira olisi kiva että voisi vetovaljailla painella yhdessä sitten menemään koirajuoksua. Ja ääneen sen sanoinkin, niin siihen tuumasi silloinen seurakaverini Mervi (terkkuja vaan jos tätä Mervi K. luet) että meidän koiria saat kyllä lainata juoksuun jos haluat (bordercollieita). Nooo, se lainaaminen kumminkin jäi.
Erään kerran tutun bortsukasvattajan pentuja facesta katsellessa sitten (olisiko tästä viitisen vuotta aikaa, noin) heitin huumorilla kuvaan kommentin että "tuollainen pieni merle narttu voisi olla kiva ;)" kommenttia sen kummemmin itsekkään ajattelematta. Se vain tuli silloin päähän :)
...Noooo.... Sen kummemmin liirum laarumia kirjoittamatta tähän väliin, meillä nyt sitten asustaa merle narttu juurikin kyseiseltä kasvattajalta vaikkei sitä ihan suuniteltukaan ;):D :D Ja nykyään myös hänen tyttärensä Kismet :)
Elämä on!

No mutta valokuvaus. Siitä kerron enemmän tuolla Valokuvaus sivulla :)
Kuvagalleriani löydät täältä

Hymyillään kun tavataan!


maarit.merila(miukumauku)gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti