sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Hei vaan tammikuu!

Buhahh!! Anteeksi vaan kaikille lumen rakastajille. Mutta miusta tää on niin siistiä kun on tammikuu eikä lunta! Mie vihaaaaaaaannnn auton putsaamista töihin lähtiessä, sekä kolaamista. Sekä sitä että ei voi käydä lenkillä niillä teillä missä aina käyn jossa koirat saa olla vapaana ja liikkua sillälailla kun haluavat, koska niitä ei aurata. Mutta kun ei ole lunta niin lenkkeily jatkuu! Juhuuu! Tokihan tässä oli useita päiviä välissä kun lunta tuli ja sitten en lenkille sinne mennyt, koska Pimun mahtavalle maavaralle jo muutaman sentin hankikin on liikaa :) Ja sitten kun lumi sulaa niin tulee muutamaksi päiväksi jäätikkö. Mutta tänään taas päästiin lenkille. Ja kylläpä olikin ihanaa!

Ja voi luoja tätä iPhonen superkuvalaatua! Riipii katella tälläsiä kuvia, mutta kun tuota 1,2 kilon 'pikku' laatukameraa ai noinniinku jaksa kannella lenkeillä mukana. Ei sovi taskuun ei! :)

1 kommentti:

  1. Kyllä siihen kunnon kamerankin kantamiseen tottuu nimim. kuljetan parin tunnin lenkeillä tota kahden kilon runko+objektiivi-yhdistelmää useinkin. :D Mutta joo ei tosiaan ihan taskussa mee.

    VastaaPoista