UsvaUSVA


Naaras
s.30.3.2018

Usva saapui talouteemme heti juhannuksen 2018 jälkeen. Pitkään minun (ja Juhankin) oli jo tehnyt mieli kissaa, ja sen kokoinen aukko oli ollut taloudessa siitä saakka kun Iines siirtyi pilven päälle.
Sitten otimme härkää sarvista, ja aloimme todenteolla etsiä meille sopivaa perheenjäsentä. Olin aivan neuroottinen siitä että en halua perus maatiaiskissaa siksi että hyvin usein (uskallan väittää että lähes aina, korostaen sanaa lähes, peukut niille joissa tapauksissa näin ei ole) ne ovat kotoisin paikoista jossa kissat saavat vapaasti liikkua ja lisääntyä. Pahimmillaan kissapopulaatioissa joissa mm sisarukset sikiävät keskenään, isät tyttäriensä kesken jnejnejne.... No mutta se siitä. Maatiaiskissat ovat aivan ihania, mutta tuossa syy miksi en itse enää maatiaista halunnut.
Niinpä meille erinäisten tutkailujen jälkeen päätyi Usva the cat jossa puolet on brittiläistä lyhytkarvaa ja puolet ragdollia. 
Usva on kyllä aivan ihana, mainio kissa joka sopii meille kuin nenä päähän :) <3 Tulee koirien kanssa toimeen tosi hienosti. On kiltti, seurallinen ja kaunis. Kylläkin edelleen unelma ihan rotuisesta ragdollista elää vahvana..... Sitähän aloin puhua ja haluta jo joskus 10 v sitten.... Saas nähdä milloin minulla sellainenkin sitten on ;D

Usva ja Pimu jouluna 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti