sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Onnistumisia naama matossa!

Maaliskuu! Se on täällä! Kyllä sitä on odotettukin. Monestakin syystä. Itselle maaliskuu on aina ollut sellainen virallinen 'kevät alkaa nyt', kuukausi. Maaliskuun lopulla siirretään kellot kesäaikaan jolloin miun maailma pelastuu! Ja, mikä ehkä nyt parasta, hyviä treenejä on luvassa monet tässä kuussa! On tuplaten Sonjaa, triplaten Jaakkoa sekä Nooraa kääpiöpinseripäivillä.

Maaliskuun aloitti Sonjan treenit. Otin aamulla asenteen että nyt muuten teen, treenaan, ja harjoittelen päpättämättä että ei tästä mitään tule tulipa sitten eteen ihan mitä vain ikinä. Niin tämä tyttö tekee uusiksi ja uusiksi eikä valita, Korukin on sen ansainnut.
Rata vaikutti muuten oikein kivalta, ei pitänyt olla suuria vaikeuksia aiheuttavia kohtia muuta kun tuo kirottu kolme esteen slaidit, taaksetyönnöt sekä välistävedot. Kaiken siinä sai kokeilla radan edetessä. Kyllä niitä hinkattiinkin rataantutustumisessa ja tenttasin Sonjaa että kuin ihmeen perin miun kuuluu siellä olla niissä välistävedoissa, ne kun on aina olleet meidän heikoin lenkki. Sonja selosti ja selosti ja kaikki pööpöili perässä :D
Rataa tehdessä meno kaatui yllätys yllätys kyllä taaksetyöntöjen viimeselle esteelle. Yllätys itselle. Jo siksikin että sitten välistävedot meni ekalla kerralla oikein. Välistävedot toisellakin yrittämällä menivät oikein joten ehkä Sonjan tenttaaminen ja asiaan kunnolla perehtyminen ennen suorittamista oli enemmän kuin hyödyllistä. Otettiin kohtaa uusiksi useamman kerran joten saatiin mukaan virheitäkin yrittämällä rohkeampaa liikkumista jollon saatiin Koru tulemaan ekan esteen ohi. Saatiin aikaan myös hieno turpakeikka ja lähituntuma nurmen pintaan! Astuin sivuttaisliikkeessä jotenkin toisen jalkani päälle ja lensin komeasti kyljelleni. Siinä ei sattunut kuin hiukan kämmeniin kun ilmalentoa vastaan otin, mutta nyt toisen lonkan päällä olevat läskit ovat hellät :) Ihminen voi myös nauraa itselleen ja nauroin vedet silmissä kun tuota turpakeikkaa videolta katsoin! Ajattelinkin josko laittaisi sen tänne ihmisten viihdykkeeksi. No, katsotaan nyt :D
Toistoilla saatiin sitten aikaan hyvä liike itselle ja Korulle jouhevat linjat. Tämän harjoittelua täytyy jatkaa. Videolla näkyy radan loppupuoli jossa ensin taaksetyönnöt ja sitten välistävedot. Slaidit oli radan alussa, joissa ei muuta heikkoa kuin slaidien eka esteelta toiselle olisi voinut olla huomattavasti pienempi kaarros.
Mukava treenipäivä mukavassa ryhmässä. Näitä lisää kiitos. Kiitos kuvaamisesta Eija :)

1 kommentti:

  1. Mie muistan siun tämän päivän radoista vaan sen että hienosti meni. Pyllähdystä en edes olis muistanu jos et ois muistuttanu ;-) Hyvä te!!!

    VastaaPoista