keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Niin ne ajat muuttuu. Sano kissa kun akalla pöytää pyyhki!

Viime viikonloppu olikin sitten hiukan erilainen kun tuo ihanainen toissa viikonloppu. Blaah.
Lauantain aamulenkki käytiin lumiloskamikäliesiltivähänpakkastamuttaräntää, kelissä. Ei ollu lämpöä ja auringonpaistetta ei. Noooo. Lenkki tuli silti tehtyä heti sängystä noustua enkä edes kuollu sinne :D

Sunnuntaina sitten kisat Liedossa TSAUlla. Nii. Ei paljoa mainittavaa niistäkään. Hiukan kurjaa oli olla hiekkapohjaisessa hallissa joka hohkasi kylmää. Iso työ oli yrittää pitää päässänsä muitakin ajatuksia kuin että kylläpä palelee! Ainoastaan kolmannelle radalle sain sellaisen hyvän lämmön itseeni ja tsempin päälle. Tämä kolmas rata olikin hyppis josta päivän paras tulos. Vitska jälleeeeeeen yhden esteen ohituksesta. Nou comments. Ei uutta meille. Muuten mielestäni kiva suoritus itseltä ja Korulta. Tatsi ihan kohdillaan.
Agiradat vaihtelevalla kohelluksella läpi. Joka ikisessä startissa Koru kumminkin varasti lähdössä. Yhdessä ihan törkeästi. Radoilla sinnetänne sinkoilua ja esteiden ohituksia. Mutta, kontaktit malttoi ottaa taas kyllä tosi hienosti joka hiukan lohduttaa. Että vaikka muuten sikailee ja höyryä pursuaa korvista niin kontakteja ei loiki. Mahtavaa. Sentään jotain hyvää.

Nohh pää pystyyn ja treenejä kohti eihän se muu auta! Tällä viikolla tiedossa kahdet huipputreenit, samoin ensiviikolla! Sinne siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti