maanantai 31. maaliskuuta 2014

FI AVA Aurra Sing Black Jewel

Nyt se on totta. Miun pieni Koruseni on nyt agilityvalio!! 3 vuoden ja 9 kk iässä.
Valionarvo ei ole miulle minkäänlainen mittari, tai itseisarvo tässä harrastuksessa. Mutta kyllä se itselle sellainen palkka ja merkki tästä tehdystä työstä on että jaksaa taas treenata ja innostua asioista vaikka välillä (voi lukea myös: useimmiten) ei menekkään ihan putkeen.

Olin hartaasti toivonut onnistumista agiradalla jo pidemmän aikaa ihan siksi että usko itseen ja omaan tekemiseen alkoi jo hiipua vahvasti kun tuntui ettei koskaan onnistu. Se että onnistuu pitkästä aikaa, tuntui maalissa niiiiiin uskomattoman hyvälle! Koru läksi ihan viimeisten joukossa ja heti radalta pois käveltyäni joku tokaisi että se oli muuten sellainen veto että menitte toisiksi. Tuumasin vaan iloisesti että ai no wau. Luokassa kumminkin 56 koiraa ja paljon nollia. Tuntui hienolle. Ihan rauhassa odottelin ja mietin että kukahan mahtoi voittaa luokan. Menin sitten katsomaan tuloksia.... Ja kun näin tulokset ja SERT-A:n Korun tuloksen perässä niin ensin piti katsoa muualle, miettiä katsooko oikeaa paperia lainkaan. Sitten katsoin uudelleen, ja suusta vain tuli hihkaisu että serti, saatiin serti, minun koirasta tuli valio! Johon joku vieressä ollut tuumasi että no hienoa, onnea! Ja sitten alkoikin itkettää. Tuntukoot vaan jonkun mielestä miten typerälle vaan mutta minkäs sitä tunteilleen voi, kyllä se siinä niin hienolle tuntui.
Palkintojen jaossa tuomari kysyi että voitteko vastaanottaa sertin, onko teillä jo näyttelytulos? Minä siinä puoli itkua mutta samalla onnenhymyllä naurulla sopertamaan että kyllä on, voidaan ottaa :)

Samojen kisojen eka startti menikin jälleen varastetun lähdön ja kaoottisen yleisfiiliksen takia reisille puolivälissä rataa. Viimeinen hyppis oli hauska, erilainen jotenkin paljon tiiviimpi rata jossa tiukka ihanneaika. Harmi kun sekin päätyi hylkäykseen, olisi ollut kiva nähdä yltääkö Koru ihanneaikaan johon ei monikaan mineistä yltänyt. No, ei voi ajatella tuollaisia. Rata hauskaa kieputusta ja Koru päätyi ampumaan putkeen muurin sijasta. Hauskaa oli!

Tästä jatketaan normaaliin malliin asioiden opettelua ja yritämme saada noita lähtöasioita paremmalle mallille.

PS.Komean kokoinen on tuo ATT:ltä saatu AVA ruusuke kyllä :)1 kommentti:

  1. JEEEEE PALJON ONNEA!! Miulla on menny tää fb:ssä iha ohi. Ootte niiiiin hyviä :)

    VastaaPoista