torstai 20. helmikuuta 2014

Koira, hiiri, vai kenties papukaija :)

Töissä on ollut hiljaista tämän viikkoa, sillä täällä seudulla on koululaisten talvilomaviikko, joka näyttää vaikuttavan meidänkin asiakkaisiin kun toki perheet lomailee samaan aikaan kun lapset.
Olen ollut yksin töissä tämän viikkoa ja tehnyt siis pitkää päivää työkaverin ollessa myös tämän viikkoa lomalla.
Päätinkin että kun päivät ovat normaaleja hiljaisempia niin otan Pimun jonain päivänä töihin mukaan. Vaihtelua Pimunkin päivään, sekä toki omaan työpäivään. Joten tänään torstaina nappasin Pimun aamulla kantoboksiin jonne otettiin mukaan lempipallo sekä hellokitty pehmo :)
Heti aamusta kun aamurutiinit oli saatu suoritettua, laskin Pimun myymälään hortoilemaan.
Ja voi että olikin pienellä sihnuunuulla tekemistä taaperrella monen sadan neliön myymälää ympäriinsä! Onneksi sitten jatkossa kumminkin kesti aika hyvin siinä minun lähellä ettei tarvinnut panikoida mihin hyllyn alle häviää :D
Kaikista kummallisinta kyllä olivat sähköovet, tai liukuovet mitkä lie viralliselta nimeltään. Ensinnäkin se että ovesta näki kokoajan suoraan ulos ovien ollessa lasia. Niistä aamun pimeinä tunteina näki myös oman peilikuvansa joka oli myös hurjaa! Ekat kerrat ulos pisulle mennessä noista kummallisista liikkuvista ovista oli vähän pelottavaa mutta päivän mittaan asiasta tulikin jo ihan normaalia että ne noin liikkuu vaikka piti niitä ovia hiukan komennellakkin :) Kerran saikin ovet auki kun kyllähän ne tuonkin kokoisen pomppijan liikkeen aistii. Hiukan saikin välillä pelätä että menee ja livahtaa ovista pihalle, mutta ei onneksi siihen ruvennut vaan jätti ovet rauhaan :)

Asiakkaita palvellessa Pimu piipersi minun perässä ja asiakkaita huvitti. Päivän ensimmäisen asiakkaan kommentti oli että 'ai papukaija on muuttunut tuollaiseksi'. Selvennettäköön asiaa sen verran, että siis myymälällä on ollut myös työkaverini iso papukaija sinikelta-ara Vili :)
Järjestyksessään toinen asiakas sitten katsoi Pimua ja tokaisi että 'onko tuo koira vai hiiri?!' Johon sitten tuumasin hymyssäsuin että kyllä se koira on :)
Loput asiakkaat sitten tyytyivät katselemaan Pimua sen piiperrellessä minun perässä asiakkaita palvellessa. Hienosti Pimu käyttäytyikin, ei juuri haukkunut eikä muutakaan riehunut. Joku joka yritti houkutella Pimua luokseen päästi Pimu pienet epäileväiset murinat ja meni kauemmas. Mutta sylissä sitten pari asiakasta silitteli.
Ettei olisi pieni koiraeläjä uusista kokemuksista ihan uuvahtanut niin välillä laitoin koppaansa pienille päiväunille :)
Päivä saatiin hienosti päätökseen ja Pimu kosolti uusia kokemuksia. Taidetaanpa uusia tuo jokunen kerta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti