lauantai 6. syyskuuta 2014

Kaikenmaailman pööpöilyä!

*punoittaa*
... Juu, tää blogin raapustelu on hiemat jäänyt. Myönnän...eh.
Ja ei pelkästään siksi että elämä olis ollu niin tylsää. Ei suinkaan. Ei vaan oo eestyny jaksanu :)Mutta mitä meille on sitten tapahtunu sitten viimesen toukokuisen päivityksen jälkeen. Vaikka mitä! Kertoisin jos muistaisin :D
Noniin. Mutta lähinnä agilityn saralta jos kerrotaan.
SM:t oli ja meni. Niin. Joukkueradalla Korun kanssa pystyttiin ihan ookoo rataan. Vitska keppien aloituksesta. Muuten rata ihan kivaa menoa. Joukkueen tulos hylätty. Yksilöissä sitten aika kaaoottinen karsintarata. En edes muista sitä kunnolla mutta pipariksi se meni.
Karsintoihin taas päätin vapaaehtoisesti jättää menemättä. Viime vuotisella tulostasolla ei ollut ne skabat vielä meille nyt tarkoitettu. Ja niin kaukana että päätin olla tuhlaamatta rahaani ja aikaani siihen reissuun. Ensi vuonna sitten kyllä haluan mennä :)


SM joukkuerata
Mutta, niin yleisesti, toukokuun jälkeen on joku, tai edes jotain, mennyt kohdalleen miun ja Korun yhteistyössä. Nollia on tullut jo useampi toukokuun jälkeen. Hyppysertejäkin kaksi. Ensimmäinen olikohan toukokuussa, joten hyppyvaliokellokin saatiin siis silloin käyntiin.
Alla Koru harjavallassa kaksi nollavoittoa, josta toiselta SERT-H.

Harjavallassa toukokuussa. Kaksi nollavoittoa, toiselta SERT-H.

Salo, ja missattu piirinmestaruus :D :D  Mutta SERT-H.

Piirinmestaruuskisat elokuussa Salossa sössin käynnistämällä kuulemma ajanoton omilla hiuksillani komentamalla Korua istumaan niin lähellä ekaa hyppyä. Mutta ratanollat molemmilta radoilta nopeimmilla ajoilla, joten ilman tuota 'tukkavitosta' olisi Koru piirinmestari. No, elämä on :)
Tällä hetkellä ensi kesän arvikisoihin meillä on koossa nollavoitto, tuplanolla, sekä jokunen irtonolla. Mutta joku vielä puuttuu. (Onks tää teksti vähän suurpiirteistä nyt?! :D :D) No ihan sama, on vasta syyskuu ehtii ne tulla!
Lähdöt kusee edelleen pahasti. Mutta viimeisin aksakoulutus, vetäjänä ihanainen Jenna, antoi hyvät keinot taas jota lähdetään nyt noudattamaan orjallisesti. Sinänsä hyvä asia että samaa linjaa tämä vetää kun ennenkin ja siihen sisältyviä kikkoja ollaan ennenkin kokeiltu, mutta jostain syystä jätetty. Joten Koru parkaa ei onneksi sekoiteta asialla sen enempää. Vaan vedetään vaan nyt samalla linjalla jatkossa aina, rauhassa, siististi ja selkeästi pienin viilauksin. Katotaan kun päästään enemmän treenaamaan tuottaako tulosta. Kyseisessä koulutuksessa toimi niin hienosti.
Aiheesta hiihtoliittoon. Näin muuten Raumalla omissa kisoissa ykkösissä ihanan chihun!! Tuli ihan kauhee polte opettaa tolle Pimu kirpullekkin jotain ihan huvin vuoksi ja urheilun kannalta, oli se niin hassun ihana menijä! Pieni oli kyllä sekin, mutta silti Pimua isompi. Öh. Saa nähdä, jos eestyn :)

Mutta. Muuta. Kesällä eestyin käymään Savonlinnassakin. Murun kanssa ehdittiin onneks olemaan mökilläkin yötä. On se vaan niiiiin paras paikka olla ja rentoutua <3 Pääsi Pimukin ekaa kertaa mökille :) Siellä kylläkin oli Pimun mielestä ihan kamalan inhottavia kusiaisia jotka kusi varpaisiin ja sitten oltiin niiiiiiin surkeita ja liikuntakyvyttömiä että!

Panoraamakuva Savonlinnan Seurahuoneen kattoterassilta muikkuja syödessä....

Mamiiiiiii!! Mie kuolen näihin kusiaisiin!!


Älkää te ny veneellä lähtekö ja meitä tänne jättäkö! Savonlinnassa tavattiin myös Wilma koiraystävää, ja miun yllätykseksi Pimu löysi yhteisen sävelen Wilman kanssa oitis :) Olivatpa hauskaa katsottavaa kun yhdessä tohottivat menemään!

Wilma ja Pimu

Koko kesän ootin myös Linnanmäelle pääsyä. Reissu uhkasi mennä myttyyn muuttuneiden lomakuvioiden vuoksi. Mutta pääsin kun pääsinkin sinne! Voi sitä aikuisen kakaran riemua niissä vemputtimissa!

Lomaa on vielä viikko jäljellä. Onneksi säästin. Saas nähdä milloin sen sitten pitää.


Noita ihania aamulenkki kelejä muistelen taas koko pitkän talven.....

Ainiin! Vaihdoin/lisäsin tänne vähän jokaiselle sivulle kuvatkin.

Hyvää alkanutta syksyä itse kullekkin :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti