tiistai 4. helmikuuta 2014

Pimu puoli vuotta

Hellyttävistä hellyttävin pieni koiraeläin <3 On jo puolivuotias, khääk!
Aamulla sängystä noustuani koirat kun ulos laskin, ajattelin että Pimu on nyt tasan puoli vuotias (nojoo, kolme päivää yli) ja alkaa olla lähestulkoon sisäsiisti. Pissoja en muista milloin olis tehnyt enää sisälle. Kakka saattaa löytyä vielä ehkä kerta viikkoon jostain huoneen nurkasta. Mutta voisin sanoa että täällä kotona sisäsiisteys alkaa olla hallussa. Ja chihut ne kuulemma on niiiiiin vaikeita saada oppimaan sisäsiisteiksi. Hmm.

Hampaita seurataan tiuhaan tahtiin. Hampaat ei oikein näytä olevan lähdöillään ja niiden olisi suotavaa jo tipahdella..... Nooo, seurataan.

Tiedättekö muuten millä saa yltiöpäisenä riekkuvan sihnuunuun rauhoittumaan? Siis energiatasojen ollessa sitä luokkaa että Pimu on jo vaaraksi itselleen kun menossa ei ole enää mitään tolkkua, pään kolistessa seiniin ja loikan ollessa sohvalta alas tullessa noin puolitoista metriä että heikompia hirvittää :D
Puhaltamalla!
Kyllä vaan. En tiedä mistä ihmeestä tuo juttu on kotoisin, mutta on huomattu että Pimu menee aivan hämilleen jos sitä puhaltaa :D Rajusti ei meillä tarvia komentaa kun tuumaa että 'Pimu, kohta puhallan' :D :D Hihhihhiiiiii!

Alla hetki kun Pimu malttaa olla hetken riekkumatta... Lenkin jälkeen takan lämmössä on makoisa kölliä pehmeällä tyynyllä <3
Kuvakin on ihan laatua iPhone, tsoriii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti