keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Se oli hyvä vuosi. Voisin sanoa :)
Koiraharrastuksissa eli agilityssä vuosi oli parempi kuin vuosi 2013. Löysimme Korun kanssa jo jotain yhteistä säveltä tekemiseen. Aletaan jo ymmärtää toistemme suuntia ja aikeita radalla pikkuhiljaa ja alan luottaa siihen että Koru todellaKIN osaa kunhan minä vain luotan sen tekemiseen enkä yritäkkään ehtiä joka paikkaan viemään ja vahtimaan. Se ei vaan onnistu. Kyllä se osaa :)
Yhteisen sävelen osittainen löytyminen toikin meille menneenä vuotena Korulle Suomen Agiltyvalion arvon, sekä hyppyvalioitumiseen vaadittavat kaksi sertiä. Ja ansaitaksemme sen valionarvon täytyy yhteismenon edelleen parantua. Viimeisen hyppysertin saamme vastaanottaa sitten tulevana vuonna ylempien agilityjumalien niin salliessa :)

Vuoden 2015 agilityvuoden aloituksen kruunaa pääsy Jänesniemen Elinan valmennuskurssille. Ihan mahtavaa!! Pelotti että turha haaveilla mukaan pääsystä kun hakijoita on taas varmasti todella paljon. Lupaan joka kerta tehdä parhaani, ja urhoollisesti ihan kaiken mitä Elina sanoo :) ! Menneen syksyn kursseille en edes hakenut. Mikä lie kuningasidea sekin ollut olevinaan...
Mutta onneksi Sonjan kurssilla jälleen olimme, ja Raumalla Taru ja Topi jaksoivat treenien vedossa ahertaa lokakuulle saakka.

Koirattomia asioita sivutakseni ja jotain mainitakseni omassa elämässä kihlaus murun kanssa vuoden lopulla toi pisteen onnen päälle <3
Ja kauan omistamani kamera sai vihdoin viimein salamankin kaverikseen. Nyt on kuvaaminen entistä helpompaa myös todella hämärässä, vaikka kamerassakin ominaisuuksia kuvaamiseen riittää. Mutta silti. Hiukan kirpaisi nyt mennä sieltä mista aita on matalampi, ja hankin halvemman merkin salaman. Jossa kuitenkin erinomainen teho ja ominaisuudet. Vielä minä aion sen Canonin oman lippulaivan (hintaa 700 e..) hankkia joku päivä ja tuo nykyinen salama saa silti jäädä hyväksi orjaksi ja lisäsalamaksi. Siihen saakka mennään tuon kanssa, ja oikein kelvolle se vaikuttaakin.

Oikein ihanaa ja riemukasta vuodenvaihdetta kaikille! Ja Menestystä ja Onnea vuoteen 2015!

Toivottelee Maarit ja kolme karvahökkyrää  <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti